Vastuullisuus

Olimme mukana Sapuskajelpissä

Korona toi mukanaan terveyteen liittyvien huolien lisäksi myös taloudellisia haasteita alueen asukkaille ja yrittäjille. Halusimme kantaa kortemme kekoon ja ojentaa auttavan kätemme poikkeusolojen keskellä. Lähdimme mukaan Imatran Seudun yrittäjien ideasta syntyneeseen usean tahon yhteistyöhön, Sapuskajelppi-verkostoon. Sapuskajelppi jakoi elintarvikelahjakortteja imatralaisille, joille korona aiheutti taloudellisia vaikeuksia. Tavoitteena oli luoda sellainen auttamismuoto, jonka puoleen on helppo kääntyä, kun ruokaan ei riitä enää rahaa ja kynnys mennä hakemaan toimeentulotukea on korkea. Lahjoitimme verkostoon 10 000 €. Kaiken kaikkiaan eri tahojen avulla tukipotiksi saatiin yhteensä lähes 100 000 € ja lahjakortteja jaettiin yli 1 800 kpl.

Aurinkopaneeliyhteistyö Elektrowayn kanssa

Kestävän kehityksen tavoitteidemme mukaisesti haluamme edesauttaa uusiutuvan energian tuotantoa ja käyttöä. Keväällä 2020 solmimme yhteistyösopimuksen aurinkosähköjärjestelmien myymisestä ja markkinoinnista ruokolahtelaisen Elektroway Oy:n kanssa. Taustalla oli asiakkaidemme lisääntynyt kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan. Aiemmin olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme vain aurinkopaneeleista omaavaa tietotaitoamme, mutta nyt yhteistyön tuloksena meidän kautta saa aurinkopaneeleita avaimet käteen -periaatteella. Elektroway vannoo asiakaslähtöisyyden sekä taloudellisen ja tehokkaan palveluketjun nimeen. Asiakas saa vain parasta, ja vähän enemmänkin. Nämä toimintaperiaatteet sopivat hyvin Imatran Seudun Sähkön omiin arvoihin. Yhteistä asiakaslähtöisyyden lisäksi molemmille yhtiöille on kestävän kehityksen mukainen ajattelu, mikä on huomioitu molempien yhtiöiden toiminnassa kautta linjan.

Joulupuu

Lahjoitimme perinteiseen tapaan joulumuistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Kohteemme kuluvana vuonna oli Imatran Nuorkauppakamari ry:n Joulupuu-keräys. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Keräyksen avulla jaetaan jouluiloa ja tehdään lahjahaaveista totta – myös niille Imatralaisille lapsille, jotka muuten voisivat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

Joulukuusi

Joulukuusen hankkiminen ja asentaminen Koskenpartaalle on perinne, joka jatkunut Imatran Seudun Sähkön toimesta jo parikymmentä vuotta. Näin Imatran Seudun Sähkö haluaa olla osaltaan mukana luomassa joulun tunnelmaa alueen ihmisille. Viime vuosina yksityishenkilöt ovat ehdottaneet omia pihakuusiaan ehdokkaiksi Koskenpartaan joulukuuseksi. Kuluvana vuonna upea kuusi löytyi Ritvankujalta. Joulukuusen valot syttyivät joulunavauksessa 21.11.