Häiriöviestipalvelu

Voit tilata sähkönkäyttöpaikkasi vikakeskeytysten häiriötiedotteet tekstiviestillä. Tarvitset aktivointia varten laskustasi löytyvän toimituskohteen 18-numeroisen GSRN-tunnuksen. Huomioithan, että nykyisten asiakkaidemme aiemmin tilaamat vikakeskeytysten häiriötiedotteet ovat siirtyneet uuteen järjestelmään automaattisesti, eikä aktivointia tarvitse tehdä. Halutessasi voit tilata vikakeskeytysten häiriötiedotteet toiseen puhelinnumeroon ja sähköpostiin annetun ohjeen mukaisesti. Häiriötiedotteiden tilaus- ja häiriöviestit ovat asiakkaille maksuttomia.

Ennakkoon suunniteltujen keskeytysten tiedotteita varten käytetään ainoastaan verkkosopimukseen annettua puhelinnumeroa.

Valitse haluamasi kanava häiriötiedotteille

Häiriötiedotteen voi valita vastaanotettavaksi joko tekstiviestinä tai tekstiviestinä ja sähköpostina. Yhteystietoja voi olla enemmän kuin yksi. Hakasulkeita ei kirjoiteta tekstiviestiin. Tekstiviestit lähetetään numeroon 18157.

Tekstiviesti:

  • aktivoidaksesi häiriötiedotteen lähetä viesti: ISSOY AVAA [toimituskohdenumero]

Tekstiviesti ja sähköposti:

  • aktivoidaksesi häiriötiedotteen lähetä viesti: ISSOY AVAA [sähköpostiosoite] [toimituskohdenumero]

Häiriötiedotteet useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiin:

Puhelinnumerot lisätään maatunnuksen (+358) kanssa ja erotetaan väliviivalla ilman välejä. Jos mukaan lisätään sähköpostiosoitteet, tulee puhelinnumero ja sähköpostiosoite erottaa välilyönnillä, esim.:

  • aktivoidaksesi häiriötiedotteen lähetä viesti: ISSOY AVAA [toimituskohdenumero] [puhelinnumero]-[puhelinnumero] [sähköpostiosoite]-[sähköpostiosoite]

Kuittausviesti palvelun käyttöönotosta tulee ainoastaan siihen puhelinnumeroon, josta tilausviesti on lähetetty. Jos haluat poistaa puhelinnumeron, uusi avausviesti tulee lähettää siitä puhelinnumerosta, johon häiriötiedotteet halutaan jatkossa. Tällöin palvelu korvaa edellisen tilauksen yhteystiedot uudella.

Voit valita ajankohdan häiriötiedotteiden vastaanottamiselle

Vikakeskeytysten häiriötiedotteita lähetetään oletuksena klo 8-22 välisenä aikana.

  • Voit muuttaa lähetysajankohdan ympärivuorokautiseksi lähettämällä tekstiviestin: ISSOY 24 [toimituskohdenumero].
  • Saat palautettua oletuksen takaisin klo 8-22 välille lähettämällä tekstiviestin: ISSOY 822 [toimituskohdenumero].

Häiriöviestipalvelun sulkeminen

Voit sulkea häiriöviestipalvelun riippumatta siitä, mitä yhteystietoja käyttöpaikalle on asennettu. Lähetä tekstiviesti: ISSOY SULJE [toimituskohdenumero]