Sähkösopimuksen irtisanominen muuton yhteydessä

Muuton yhteydessä sinun on irtisanottava vanhan asuntosi sähkösopimus sekä tilattava uusi sopimus uuteen osoitteeseen. 

Muuttoilmoituksen tekeminen sekä muutosta johtuva sähkösopimuksen irtisanominen onnistuu Wattis Online-palvelumme kautta, oheisella lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme. Suosittelemme käyttämään Wattis Online-palveluamme, jossa pystyt kätevästi sekä tilaamaan uuden sopimuksen että irtisanomaan vanhan.

Huomioithan, että sähkösopimukset ovat käyttöpaikkakohtaisia, joten määräaikainenkin sopimus päättyy muuton yhteydessä. Näin ollen vanhaa sopimusta ei voi siirtää automaattisesti uuteen kotiin, vaan se kannattaa aina tarkistaa uudelle kohteelle sopivaksi.

puh. 05 6835 209

Sähkösopimuksen muuttoilmoituslomake

Tällä lomakkeella voit päättää nykyisen sähkösopimuksesi ja tehdä sopimuksen uuteen asuntoosi. Jotta muuttosi sujuisi vaivattomasti, pyydämme lähettämään lomakkeen vähintään 14 päivää ennen toivottua sähkösopimuksen alkamis- tai irtisanomispäivää.

Imatran Seudun Sähkö Oy pidättää oikeuden vaatia vakuutta uudelta yritysasiakkaalta tai mikäli asiakaalla on maksuhäiriöitä.

Kuolinpesän sähkösopimuksen irtisanominen

Mikäli irtisanominen liittyy kuolinpesän asioihin ja asunto on jäämässä tyhjäksi, voidaan sähkösopimus katkaista, sitä voidaan muutella tai sopia parhaaksi katsotulla tavalla. Muutoksia varten tarvitaan valtakirja, jonka liitteenä tulee toimittaa kopio perukirjasta, josta selviää tiedot kuolinpesän osakkaista. Sähkösopimus voi olla kuolinpesän nimissä perunkirjoitukseen saakka, mikä tarkoittaa noin kolmea kuukautta kuoleman jälkeen. Perunkirjoituksen jälkeen sähkösopimus on päätettävä ja vaihdettava oikeustoimikelpoisen henkilön nimiin.