Rekrytointi

Hae meille töihin!

Imatran Seudun Sähkö on vakavarainen ja hyvän maineen omaava energiayhtiö Etelä-Karjalassa. Saimaalle on kaikkialta lyhyt matka ja ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset liikkumismahdollisuudet sekä maaseudun rauhaa.

Energia-ala on mukana maailmanlaajuisessa muutoksessa mm. ilmastonmuutoksen hidastamisessa ja hiilineutraaliuden toteuttamisessa sähkön avulla. Yhteiskunnan sähköistyminen avaa alallamme uusia mahdollisuuksia. Konsernissamme tehdään monipuolisia, yhteiskunnallisesti tärkeitä ja vastuullisia energia-alan töitä modernissa työyhteisössä. Työtehtävästä riippuen meillä on käytössä hybridimalli sekä muita joustavia työaikajärjestelyjä.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen sekä urakehitysmahdollisuuksia. Meillä on myös poikkeuksellisen laajat työsuhde-edut. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia ja työssäjaksamista tarjoamalla sekä liikunta- että virkistysedun ja oman kuntosalin vapaan käytön. Lisäksi meillä on mahdollista saada käyttöön työsuhdepolkupyörä. Myös oman sähköauton lataaminen onnistuu työpäivän aikana omalla parkkipaikallamme. Meillä on tapana muistaa henkilöstöämme erilaisten merkkipaalujen tai muiden juhlien yhteydessä. Yhteisöllisyyttä pidämme yllä koko konsernin yhteisillä henkilöstötilaisuuksilla.

Säännöllisten työhyvinvointikyselyjen ja kehityskeskustelujen avulla pysymme ajan tasalla henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Näitä hyödyntämällä voimme kehittää toimintaamme aina parempaan suuntaan.

Lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut ostamme paikallisesta Imatran Työterveys Oy:stä. Meillä on heidän kanssaan takana jo useamman vuosikymmenen yhteistyö. Mikäli työtekijällämme on yli vuoden kestävä työsopimus, hänen on mahdollista liittyä Sairauskassamme jäseneksi. Tämä täydentää niitä palveluja, joita työterveyshuollon kautta ei ole korvattavissa. Kaiken täydentää vielä koko henkilöstöllemme otettu vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Avoinna olevat tehtävät:

Ei avoinna olevia tehtäviä

Avoimet hakemukset:

rekrytointi@issoy.fi