Sähkösopimukset ja palvelut yrityksille

Yritysmyyntimme tarjoaa luotettavaa, yksilöllistä sähkönhankinnan asiantuntijapalvelua, jonka avulla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen eli omaan ydinliiketoimintaan. Sähkön hinta voi vaihdella lyhyessäkin ajassa merkittävästi, siksi on tärkeää, että valitset luotettavan yhteistyökumppanin. Yritysmyyntimme auttaa juuri oikean energiasopimuksen valinnassa.

Tarjoamme kokonaisvaltaista asiakkuudenhoitoa. Meiltä saat myös oman yhteyshenkilön, joka on kontaktipintasi energia-asioissa. Meiltä saat luotettavaa ja yksilöllistä palvelua kaikille yrityksille. Kauttamme saat oikeat energiaratkaisut myös kaikille taloyhtiöille ja kiinteistöille helposti ilman välikäsiä ja lisäkuluja. Haluamme pitää sinut ajantasalla energia-alan muutoksista, siksi toimintatapaamme kuuluu säännöllinen yhteydenpito ja raportointi.

Pyydä tarjous!

Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto alta.

Pyydä sähkötarjous yrityksellesi sähköpostitse.

Vuoksi -takuu

Vuoksi-takuulla varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankoski ja Tainionkoski. Vuoksi-takuun voit valita minkä tahansa tarjoamamme sähkösopimuksen lisäksi tehden siitä ekologisemman vaihtoehdon. Tuote sopii yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Vuoksi-takuun hinta yrityksille on 0,10 snt/kWh. Vuoksi-takuun ottamalla saat dokumentteja käyttöösi, jolla voit viestiä asiakkaillesi ekologisesta sähkövalinnasta.

Yritysmyynti

Susanna Ovaska

Susanna Ovaska
myyntineuvottelija
050 568 6490
susanna.ovaska@issoy.fi

Mikko Reijonen

Mikko Reijonen
liiketoimintajohtaja
050 313 0954
mikko.reijonen@issoy.fi

Suosittele meitä

Suosittele meitä tutullesi, ystävällesi tai liikekumppanillesi, joka ei ole vielä Imatran Seudun Sähkön asiakas. Kauppaan johtaneesta vinkistä palkitsemme sinut sähköisellä Superlahjakortilla. Lahjakorttikoodi lähetetään vinkin antajalle sopimuksen teon jälkeen sähköpostitse. Superlahjakortin arvon määräytyy asiakkaan sähkönkäytön suuruuden mukaisesti:

  • vuosikulutus –50.000 kwh,  20 euron Superlahjakortti
  • vuosikulutus 50.000–100.000 kwh, 30 euron Superlahjakortti
  • vuosikulutus 100.000–200.000 kwh, 40 euron Superlahjakortti
  • vuosikulutus 200.000– kwh, 50 euron Superlahjakortti

Lähetä suositeltavan tieto

Kerro viestissä suositeltavan nimi + puhelinnumero + sähköpostiosoite.

Muista laittaa viestiin myös omat yhteystietosi.

Tarjouspyyntölomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.