Vaihtotakuu

Vaihtotakuu sähkösopimukseen

Ottamalla määräaikaiseen sähkösopimukseen lisäpalveluna Vaihtotakuun, voit vaihtaa sähkösopimuksesi yhden kerran sopimuskaudessa toiseen, vähintään samanpituiseen määräaikaiseen sopimukseen. Näin pääset hyödyntämään sähkön hinnan muutokset – hinnan laskiessa voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen.

Vaihtotakuu on yhdistettävissä kaikkiin uusiin määräaikaisiin sopimuksiin. Vaihtotakuu on sopimuskohtainen ja voimassa yhden sopimuskauden. Se veloitetaan sopimuskauden ensimmäisellä laskulla.

Kuvan hintaesimerkki on laskettu 8 900 kWh/a kuluttavalla asiakkaalla. Säästö keskimäärin 104 € tasaisella kulutusmäärällä (säästössä ei ole huomioitu Vaihtotakuun maksua).

Kuinka otan Vaihtotakuun sähkösopimukseeni?

Vaihtotakuun voit tehdä vain uuden määräaikaisen sähkösopimuksen solmimisen yhteydessä ja se maksetaan ensimmäisen sähkölaskun yhteydessä. Uuden sopimuksen voit tehdä asiakaspalvelussamme puhelimitse tai sähköpostitse tai verkkokaupassamme. Vaihtotakuun voit valita sopimuksen teon yhteydessä tai viimeistään kuukauden sisällä sopimuksen alkamisesta.

Vaihtotakuu lyhyesti

Käyttäessä Vaihtotakuun, sinun tulee soittaa asiakaspalveluun 05 683 5209 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@issoy.fi.

Kun Vaihtotakuu käytetään, alkaa uusi määräaikainen saman pituinen sopimus, kuin mitä alkuperäinen sopimus on ollut kestoltaan.

Vaihtotakuulla voi vaihtaa olemassa olevan määräaikaisen sopimuksen uuteen Imatran Seudun Sähkön hinnaston mukaiseen määräaikaiseen tuotteeseen.