Vaihtotakuu

Takuulla edullinen sähkösopimus

Ottamalla määräaikaiseen sähkösopimukseen lisäpalveluna Vaihtotakuun, voit vaihtaa sähkösopimuksesi yhden kerran sopimuskaudessa toiseen, vähintään samanpituiseen uuteen määräaikaiseen sopimukseen. Samalla sopimuksen päättymispäivä muuttuu aiemmasta. Näin pääset hyödyntämään sähkön hinnan muutokset – hinnan laskiessa voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen.

Vaihtotakuu on yhdistettävissä kaikkiin uusiin määräaikaisiin sopimuksiin. Vaihtotakuu on käyttöpaikkakohtainen ja voimassa yhden sopimuskauden. Se veloitetaan sopimuskauden ensimmäisellä laskulla.

Kuvan hintaesimerkki on laskettu 8 000 kWh/a kuluttavalla asiakkaalla. Säästö keskimäärin 633 € tasaisella kulutusmäärällä (säästössä ei ole huomioitu Vaihtotakuun maksua).

Kuinka otan Vaihtotakuun sähkösopimukseeni?

Vaihtotakuun voit tehdä vain uuden määräaikaisen sähkösopimuksen solmimisen yhteydessä ja se maksetaan ensimmäisessä sähkölaskussa. Uuden sopimuksen voit tehdä asiakaspalvelussamme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtotakuun voit valita sopimuksen teon yhteydessä tai kuukauden sisällä sopimuksen tekohetkestä.

Vaihtotakuu lyhyesti

Käyttäessäsi Vaihtotakuun, sinun tulee soittaa asiakaspalveluun 05 683 5209 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@issoy.fi.

Kun Vaihtotakuu käytetään, alkaa uusi määräaikainen samanpituinen sopimus, kuin mitä alkuperäinen sopimus on ollut kestoltaan.

Vaihtotakuulla voit vaihtaa olemassa olevan määräaikaisen sopimuksen uuteen Imatran Seudun Sähkön hinnaston mukaiseen samanpituiseen määräaikaiseen sopimukseen.