Voima Joustava myynnissä verkkokaupassamme

Otimme myyntiin uuden Voima Joustava -tuotteen, jonka voit valita määräaikaisena 12 kk tai 24 kk pituisena sähkönmyyntisopimuksena. Voima Joustava -sähkösopimuksella varmistat kiinteän sähkön myyntihinnan, jonka lisäksi pystyt vielä omalla sähkönkäytölläsi vaikuttamaan sähkösopimuksesi energian hintaan ajoittamalla sähkönkäyttöäsi vuorokauden halvimmille tunneille. Määräaikaisen Voima Joustava -sähkösopimuksen energian hinta muodostuu kiinteän hinnan osasta ja oman sähkönkäytön perusteella muodostuvasta kulutusvaikutuksesta.

Saat tuotteen verkkokaupastamme.

Mikä kulutusvaikutus?

Voit omalla sähkönkäytölläsi vaikuttaa sähkösopimuksen energian hintaan kohdistamalla kulutusta vuorokauden halvimmille tunneille. Kulutusvaikutus laskee hintaa, jos sähkönkäyttö ajoittuu tunneille, jolloin pörssisähkön hinta on matalampi kuin pörssisähkön laskutuskuukauden keskihinta. Vastaavasti kulutusvaikutus nostaa hintaa, jos sähkönkäyttö ajoittuu tunneille, jolloin pörssisähkön hinta on korkeampi kuin pörssisähkön laskutuskuukauden keskihinta.

Kulutusvaikutus tarkoittaa sitä, että sähkölaskusi loppusummaan tulee joko vähennystä tai lisämaksua sähkönkäyttösi ajoituksen perusteella. Kulutusvaikutus vaihtelee kuukausittain, yleisesti +/- 5 snt/kWh välillä.

Katso täältä usein kysytyt kysymykset kulutusvaikutuksesta.

Jaa somessa