Search
Close this search box.

Ropo Onlinessa voi 29.11. alkaen asioida myös yrityksen puolesta

Ropo Online palvelee 29.11.2021 alkaen entistä paremmin myös yritysasiakkaita. Palvelussa voi jatkossa hoitaa henkilökohtaisten maksuasioiden lisäksi myös yritysten, yhdistysten ja muiden yhteisöjen avoimia laskuja.

Yritysasiakkaan oikeudet ja valtuudet tarkastetaan jatkossa tunnistautumisen yhteydessä Ropo Onlineen integroidun suomi.fi-valtuutustoiminnallisuuden kautta. Valtuutus on sähköinen valtakirja, jonka tiedot tallennetaan valtuusrekisteriin.

Jatkossa Ropo Onlinen kirjautumisen yhteydessä valitaan, kirjautuuko palvelun käyttäjä henkilöasiakkaana vai yritysasiakkaana. Kirjautumisen jälkeen palvelussa voi etsiä avoimia laskuja hakutoiminnolla, jossa hakukriteereinä voi käyttää joko laskulta löytyvää Ropo Online -tunnusta tai laskun tietoja. Avoimet laskut listautuvat automaattisesti hakusivulle, jos laskulta löytyy vahvan tunnistautumisen tehneen käyttäjän henkilötunnus tai käyttäjälle valtuutetun yrityksen y-tunnus.

Ropo Online palvelee 24/7

Ropo Onlinessa voi hoitaa laskuun, maksumuistutukseen ja perintään liittyviä asioita, kuten maksaa laskun, siirtää eräpäivää, jakaa perintälaskun useampaan erään tai tarkastaa alkuperäisen laskun tiedot. Palvelussa voi myös ilmoittaa tilinumeron liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asiaa omasta puolesta.

Ropo Onlinessa saa myös henkilökohtaista maksuneuvontaa chatin kautta. Asiakasneuvojat ovat tavoitettavissa Ropo Onlinen chatissa ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15. Käytössä on myös virtuaalinen apuri Ropobotti, joka palvelee chatissa ympäri vuorokauden.

www.ropo-online.fi

Katso tästä linkistä ohjevideo yritysten kirjautumisesta Ropo Onlineen

Jaa somessa