Heikki Lappalainen Imatran Seudun Sähkö -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi

Imatran Seudun Sähkö -konsernin toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Heikki Lappalainen.
Vuonna 1986 syntynyt Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva Lappalainen aloittaa tehtävässä 8.5.2023.

Lappalainen on toiminut Haminan Energia -konsernissa vuodesta 2014 alkaen. Hän toimii tällä hetkellä Kehitys- ja palvelut -liiketoiminnan johtajana, LNG:hen ja maakaasuun liittyviä palveluja tarjoavan Rohe Solutions Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Hamina LNG Oy:n hallituksen jäsenenä. Lisäksi Lappalainen on toiminut aiemmin yhtiössä Energiakaupan johtajana sekä käyttöpäällikkönä tuulivoiman tuotannossa. Koulutukseltaan Lappalainen on sähkövoimatekniikan ja uusiutuvien energiateknologioiden diplomi-insinööri.

– Olen erittäin innoissani ja otettu tästä luottamuksesta. Energiatoimiala on kokenut kovia viimeisen vuoden aikana, ja elämme vahvassa energiamurroksessa. Imatran Seudun Sähkö on tehnyt hienoa työtä vahvan, luotettavan ja toimivan energiainfran osalta, jonka päälle on hyvä rakentaa alueiden sähköistymistä. Odotan kovasti, että pääsemme yhdessä yhtiön henkilöstön ja hallituksen kanssa kehittämään yhtiötä eteenpäin ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin energiamurroksessa, kertoo Lappalainen.

Imatran Seudun Sähkö -konsernin hallituksen puheenjohtaja Visa Välimäki on mielissään Lappalaisen nimityksestä.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Heikki Lappalaisen johtamaan Imatran Seudun Sähköä ja odotan mielenkiinnolla yhteistyötämme. Heikillä on vahva ja laaja-alainen energia-alan substanssiosaaminen, jota pääsemme varmasti hyödyntämään, Välimäki kertoo.

Imatran Seudun Sähkön nykyinen toimitusjohtaja Ari Saukkonen jää eläkkeelle lyhyen perehdyttämisvaiheen ja pitämättömien lomien jälkeen.

Jaa somessa