Search
Close this search box.

Meillä ei ole meneillään sulakkeiden tarkistuksia

Olemme saaneet muutamia kyselyitä asiakkailtamme liittyen sulakkeiden tarkistuksiin. Asiakkaamme ovat saaneet viime päivinä soittoja, jossa tiedustellaan asunnon ikää ja sulakkeiden muotoa. Yli 30 vuotta vanhoissa taloissa on useissa pyöreät sulakkeet ns. tulppasulakkeet. Kyseiset sulakkeet ovat käyttökelpoisia, eikä niitä tarvitse tarkistaa jos sähkölaitteet toimivat häiriöttömästi.


Puhelussa asiakkaille on ilmoitettua, että asentaja tulee tarkistamaan ja mittaamaan sähkön paikan päälle ja samalalla on sovittu ajankohdasta.


Kyseinen toimija ei ole Imatran Seudun Sähkö, eikä meillä ole mitään tekemistä asian kanssa.  Kyseessä on mitä ilmeisemmin yritys, joka tekee kodin remontteja ja ilmaisen tarkistuskäynnin perusteella tarjoaa palveluitaan. Ketään ei kuitenkaan tarvitse päästää kotiin tarkistamaan sulakkeita, eikä sellaiseen ole tulppasulakkeiden kohdalla tarvettakaan. Jos tarkastuskäynti kuitenkin tehdään ja jotain mahdollista vikaa tarkastusraportista löytyy, voi aina pyytää toista mielipidettä asiaan. Varsinkin kannattaa aina pyytää vastatarjouksia muilta palvelutarjoajilta. 

Jaa somessa