Vuoksi-takuun avulla kerätyllä lahjoituksella tuetaan Vuoksen vesiluonnon ennallistamista

Imatran Seudun Sähkö on luovuttanut eteenpäin sähkösopimusten Vuoksi-takuun avulla kerätyn summan, joka on viimeisen kolmen vuoden ajalta yhteensä 1655 euroa. Imatran Seudun Sähkön liiketoimintajohtaja Mikko Reijonen kävi luovuttamassa lahjashekin Imatran kaupunginjohtaja Matias Hildenille ja kalastusmestari Tomi Mennalle Imatran kaupungintalolla.

Lahjoituksella on tarkoitus tukea Saimaan ympäristö- ja tiedekasvatuksen tuki ry:n hanketta, jonka kautta pohjansirvikäs pyritään palauttamaan takaisin Vuoksen ympäristöön. Mennan mukaan kyseisen hyönteisen palauttamisella toivotaan olevan osaltaan vaikutusta myös paikalliseen mäkäräisongelmaan, koska pohjansirvikäs tuhoaa mäkäräisten toukkia.

Ekologisella Vuoksi-takuulla voi pienentää hiilijalanjälkeä ja edesauttaa ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja. Tuote sopii niin kuluttajille kuin yrityksillekin, ja sen voi ottaa kaikkiin Imatran Seudun Sähkön sähkösopimuksiin. Vuoksi-takuun voi lisätä sähkösopimukseen Wattiksessa tai asiakaspalvelumme kautta.

 

Kiitämme lämpimästi kaikkia sähkösopimukseensa Vuoksi-takuun ottaneita!

Kuvassa Imatran kaupungin kalastusmestari Tomi Menna (oik.) kertoo pohjansirvikkäästä Imatran Seudun Sähkön liiketoimintajohtaja Mikko Reijoselle ja Imatran kaupunginjohtaja Matias Hildenille.

Jaa somessa