VoimaKausi 12 kk

VoimaKausi 12 kk

Määräaikainen sähkösopimus

Voimassa 12 kk

8,90 snt/kWh

Sähkön hinta (muu aika)

9,90 snt/kWh

Sähkön hinta (talviarkipäivä)

Hinta sis. alv 24 %

3,90 €/kk

Perusmaksu

Hinta sis. alv 24 %

Tilaa

Määräainen Voima 12 kk-sähkösopimuksella varmistat kiinteän sähkön myyntihinnan vuoden sopimuskaudeksi ja vältyt yllätyksiltä sähkölaskussa. Voima 12 kk sopii kaikille sähkönsiirtotuotteesta ja lämmitystavasta riippumatta. Sopimuskauden lopulla saat meiltä uuden ajantasaisen sähkötarjouksen ilman erillisiä yhteydenottoja tai ylimääräistä muistettavaa.

Sopimukseen voit ottaa myös Vaihtotakuun, jolla voit vaihtaa sopimuksen kerran sopimuskauden aikana hintojen muuttuessa.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Talvikausi 1.11 – 31.3, Talviarkipäivä ma – la klo 7 – 22

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.

Voit ottaa määräaikaiseen sähkösopimukseen lisäpalveluna Vaihtotakuun, jolla voit vaihtaa sähkösopimuksesi yhden kerran sopimuskaudessa toiseen, uuteen vähintään samanpituiseen määräaikaiseen Imatran Seudun Sähkön hinnaston mukaiseen sopimukseen. Samalla sopimuksen päättymispäivä muuttuu aiemmasta. Lisätietoa Vaihtotakuusta ja hinnoista voit lukea tästä.

  • Kuluttaja-asiakkaiden Vaihtotakuu
    • alle 5 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat,  49 €/sopimus
    • alle 15 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat, 139 €/sopimus
    • alle 30 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat, 269 €/sopimus

Liittämällä sähkösopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankosken ja Tainionkosken vesivoimalaitokset. Vuoksi-takuu sopii kuluttajille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Hinta on 3,40 e/kk, josta 10 senttiä lahjoitetaan Vuoksen vesistön vesialueen ja ympäristön hyväksi.

Tee ympäristöteko ja vaihda paperilaskusi luontoa säästävään e-laskuun! E-laskun käyttö on helppoa ja nopeaa, kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.

Vertaile sähkösopimuksia ja löydä sopivin sähkösopimus hintalaskurin avulla. Tee sähkösopimus helposti verkkokaupassa.

Lue uusin Sähkösanomat ja pysyt aina ajan tasalla. Digitaalisesta asiakaslehdestämme löydät uusimmat tiedot ja paljon hyödyllisiä vinkkejä.

Katso kaikki voimassa olevat asiakasedut ja hyödynnä tarjoukset! Imatran Seudun Sähkön myyntiasiakkaana voit tilata haluamasi etukoodit helposti.