Search
Close this search box.

Toistaiseksi voimassa oleva Voima Paketti M on sähkösopimus sinulle, kun haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 5000 kWh vuodessa. Sopimuksella on kiinteä kuukausihinta. Kiinteään hintaan sisältyy sähkönkulutusta 416,67 kWh kuukaudessa. Tämän kulutuksen ylittävältä osalta veloitamme 17 snt/kWh. M-paketti sopii erinomaisesti rivi- tai omakotitaloasunnon sähkösopimukseksi.

Toistaiseksi voimassa olevan Voima Paketti-sopimusten hinnanmuutokset ilmoitetaan asiakkaille 30 vuorokautta etukäteen sähköisesti asiakkaan myyjälle ilmoittamaan sähköposti- tai muuhun vastaavaan yksilölliseen osoitteeseen.

Sopimuksen irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.