Voima Paketti L

Voima Paketti L

Toistaiseksi voimassa oleva

Kulutus enintään 10000 kWh/vuosi

2,9 € / päivä (30 pvä/kk)

0,00 snt/kWh

833,33 kWh kuukaudessa ylittävältä osuudelta veloitamme 17 snt/kWh.

87 €/kk

Perusmaksu

Hinnat sis. ALV 24 %. Sähkön siirtomaksut eivät sisälly paketin hintaan.

Tilaa

Toistaiseksi voimassa oleva Voima Paketti L on sähkösopimus sinulle, kun haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 10000 kWh vuodessa. Sopimuksella on kiinteä kuukausihinta. Kiinteään hintaan sisältyy sähkönkulutusta 833,33 kWh kuukaudessa. Tämän kulutuksen ylittävältä osalta veloitamme 17 snt/kWh. L-paketti sopii erinomaisesti  omakotitalon sähkösopimukseksi.

Toistaiseksi voimassa olevan Voima Paketti-sopimusten hinnanmuutokset ilmoitetaan asiakkaille 30 vuorokautta etukäteen sähköisesti asiakkaan myyjälle ilmoittamaan sähköposti- tai muuhun vastaavaan yksilölliseen osoitteeseen.

Sopimuksen irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.

Liittämällä sähkösopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankosken ja Tainionkosken vesivoimalaitokset. Vuoksi-takuu sopii kuluttajille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Hinta on 3,40 e/kk, josta 10 senttiä lahjoitetaan Vuoksen vesistön vesialueen ja ympäristön hyväksi.

Tee ympäristöteko ja vaihda paperilaskusi luontoa säästävään e-laskuun! E-laskun käyttö on helppoa ja nopeaa, kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.

Vertaile sähkösopimuksia ja löydä sopivin sähkösopimus hintalaskurin avulla. Tee sähkösopimus helposti verkkokaupassa.

Lue uusin Sähkösanomat ja pysyt aina ajan tasalla. Digitaalisesta asiakaslehdestämme löydät uusimmat tiedot ja paljon hyödyllisiä vinkkejä.

Katso kaikki voimassa olevat asiakasedut ja hyödynnä tarjoukset! Imatran Seudun Sähkön myyntiasiakkaana voit tilata haluamasi etukoodit helposti.