Sähkönjakelun keskeytykset torstaina 1.6. Pappilanlahden ja Käringintien alueella sekä Vaittilan ja Ukonsalmen alueella Salosaaressa

Päivitetty tieto 1.6. klo 19.27:

Reitillä Puumala-Ruokolahti-Kaukopään tehdas kulkevan erikoiskuljetuksen takia toteutettavien kytkentöjen ja niistä aiheutuvien sähkökatkojen aikataulu on myöhästynyt noin 1,5 h. Kuljetuksen erikoisjärjestelyistä johtuen joudumme toteuttamaan työt aikaisemmasta ilmoituksesta poikkeavalla aikataululla, eli noin 1-2 h suunniteltua myöhemmin. Alla olevassa tekstissä on näkyvillä alkuperäiset kellonajat. Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

Sähkönjakelu joudutaan keskeyttämään torstaina 1.6. Pappilanlahden ja Käringintien alueella sekä Vaittilan ja Ukonsalmen alueella Salosaaressa kytkentätöiden takia. Pappilanlahden ja Käringintien alueella sähkökatko on klo 19.00-19.30, Vaittilan ja Ukonsalmen alueella Salosaaressa sähkökatko on klo 19.00-20.30. Kytkennät voidaan suorittaa mainituista ajoista poiketen.

Katkoksista on ilmoitettu tekstiviestitse asiakkaille, joita sähkökatkot koskevat. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja sähkökatkoon liittyen: puh. 050 439 6534, Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy

Jaa somessa