Imatran Seudun Sähkönsiirto varautuu puuskittaisten tuulien aiheuttamiin sähkönjakeluhäiriöihin

Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan tiistai-iltana (17.8.) etelästä saapuva syvenevä matalapaine voimistaa tuulia iltayöllä ja puuskittaiset tuulet ovat mahdollisia. Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy on varautunut mahdollisiin sään aiheuttamiin jakeluverkon vikoihin nostamalla resursseja tilannetta vastaavalle tasolle.


Jos sähköt katkeavat laajemmalta alueelta, häiriö on yleensä jo tiedossamme ja vikapäivystykseen 050 344 1241 kannattaa soittaa vain jos tietää vikapaikan. Jos havaitsee maahan pudonneen sähkölinjan tulee muistaa ettei niihin koskaan pidä mennä koskemaan eikä edes mennä lähelle.


Sähkönjakelutilannetta voi halutessaan seurata häiriökartalta


Mikäli haluat sähkönkäyttöpaikkasi häiriötilanteen tekstiviestillä kännykkääsi lähetä seuraavan sisältöinen viesti numeroon 18200.
ISSOY AVAA [toimituskohdenumero] [asiakasnumero]
Toimituskohdenumeron ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Voit tilata häiriötiedotteen myös Wattis online-palvelusta. Tällöin voit valita haluatko häiriötiedotteen myös sähköpostiisi tekstiviestin lisäksi ja haluatko viestit myös yöaikaan. Tekstiviestillä rekisteröityneille häiriöviestejä toimitetaan päivisin kello 6-23 välillä.

Jaa somessa