Ässä-Markkinahintoja seuraavan tuotteen syksyhinta muuttuu 1.9.2022 alkaen

Toistaiseksi voimassaolevan Ässä -Markkinahintoja seuraavan tuotteen syksyhinta (syys-loka-marraskuu) muuttuu 1.9.2022 alkaen. Ässän hinta seuraa markkinahintoja ja se tarkistetaan neljä kertaa vuodessa, kolmen kuukauden välein.

Hinnan korotus johtuu edelleen jatkuneesta sähkön tukkumarkkinoiden hinnannoususta. Pohjoismaissa sähkön hintaa ovat nostaneet mm. Norjan vähäiset vesivarastot, fossiilisten polttoaineiden ja päästöoikeuksien kohonnut hintataso sekä eurooppaa koetteleva epävakaisuus kaasutoimitusten osalta. Myös Olkiluoto 3:n tuotannollisen koekäytön jatkumisen viivästyminen on aiheuttanut hintojen nousua varsinkin lähikuukausien osalta.

Ässä – Markkinahintoja seuraavan tuotteen syksyhinta 1.9.2022 alkaen on 46,90 snt/kwh. Talvihinta ilmoitetaan 1.11.2022. Ässä-tuotteen perusmaksu on 2,50 €/kk.

Korotukset eivät edellytä asiakkaalta toimenpiteitä, vaan sopimukset jatkuvat muilta osin aiemmilla ehdoilla.

Eri sähkösopimusvaihtoehtojamme voi kätevästi vertailla verkkokauppamme laskurista osoitteessa verkkokauppa.issoy.fi. Syöttämällä laskuriin vuosikulutusarvion, se laskee sinulle edullisimman sähkösopimusvaihtoehtomme. Sopimusvaihtoehtoihin neuvontaa saa myös asiakaspalvelustamme,
arkipäivisin (ma-pe) puh. 05 683 5209 klo 9-15.

Jaa somessa