VoimaYleis 24 kk

Kiinteähintainen määräaikainen sopimus sopii sähkönkäyttäjälle, joka haluaa sopimuksen hinnalta vakautta eikä sähkönkäyttäjä ole kiinnostunut sähkön tuntihintojen seuraamisesta päivittäin.

VoimaYleis 24 kk

Määräaikainen sähkösopimus

Voimassa 24 kk

8,95 snt/kWh

Hinta sis. alv 24 %

3,90 €/kk

Perusmaksu

Hinta sis. alv 24 %

Tilaa

EDULLINEN KIINTEÄHINTAINEN MÄÄRÄAIKAINEN SÄHKÖSOPIMUS

Määräaikainen VoimaYleis 24 kk-sähkösopimus sopii kuluttajalle, joka haluaa varmistaa kiinteän sähkön hinnan kahden vuoden määräajaksi.  Voima 24 kk sopii kuluttaja-asiakkaille sähkönsiirtotuotteesta ja lämmitystavasta riippumatta. Sopimuskauden lopulla saat meiltä uuden ajantasaisen sähkötarjouksen ilman erillisiä yhteydenottoja tai ylimääräistä muistettavaa. Varmista kiinteä sähkön myyntihinta kahdeksi vuodeksi ja välty yllätyksiltä sähkölaskussa.

VAIHTOTAKUU MAHDOLLISTAA SOPIMUKSEN MUUTTAMISEN KESKEN SOPIMUSKAUDEN

Sopimukseen voit ottaa myös Vaihtotakuun, jolla voit vaihtaa sopimuksen kerran sopimuskauden aikana hintojen muuttuessa. Vaihtotakuun hinta riippuu käyttöpaikan vuosikulutuksesta. Vaihtotakuun voit valita max. 30000 kWh vuosikulutuskohteelle. Vaihtotakuu veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.

Voit ottaa määräaikaiseen sähkösopimukseen lisäpalveluna Vaihtotakuun, jolla voit vaihtaa sähkösopimuksesi yhden kerran sopimuskaudessa toiseen, uuteen vähintään samanpituiseen määräaikaiseen Imatran Seudun Sähkön hinnaston mukaiseen sopimukseen. Samalla sopimuksen päättymispäivä muuttuu aiemmasta. Lisätietoa Vaihtotakuusta ja hinnoista voit lukea tästä.

  • Kuluttaja-asiakkaiden Vaihtotakuu
    • alle 5 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat,  49 €/sopimus
    • alle 15 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat, 139 €/sopimus
    • alle 30 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat, 269 €/sopimus

Liittämällä sähkösopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankosken ja Tainionkosken vesivoimalaitokset. Vuoksi-takuu sopii kuluttajille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Hinta on 3,40 e/kk, josta 10 senttiä lahjoitetaan Vuoksen vesistön vesialueen ja ympäristön hyväksi.

Tee ympäristöteko ja vaihda paperilaskusi luontoa säästävään e-laskuun! E-laskun käyttö on helppoa ja nopeaa, kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.

Vertaile sähkösopimuksia ja löydä sopivin sähkösopimus hintalaskurin avulla. Tee sähkösopimus helposti verkkokaupassa.

Lue uusin Sähkösanomat ja pysyt aina ajan tasalla. Digitaalisesta asiakaslehdestämme löydät uusimmat tiedot ja paljon hyödyllisiä vinkkejä.

Katso kaikki voimassa olevat asiakasedut ja hyödynnä tarjoukset! Imatran Seudun Sähkön myyntiasiakkaana voit tilata haluamasi etukoodit helposti.