Voima Joustava 24 kk

Määräaikainen Voima Joustava 24 kk -sähkösopimuksella saat pörssisähkön jouston ja määräaikaisen sähkösopimuksen turvan. Tämä sopimus sopii sähkönkäyttäjälle, joka haluaa määräaikaisen sopimuksen ja pystyy myös itse vaikuttamaan omalla sähkönkäytöllään lopulliseen energianhintaan.

Voima Joustava 24 kk

Määräaikainen sähkösopimus

Voimassa 24 kk

Vaikuta valitsemalla käyttötuntisi

7,95 snt/kWh

+/- kulutusvaikutus. Hinta sis. alv 24 %

3,90 €/kk

Perusmaksu

Hinta sis. alv 24 %

Tilaa

EDULLINEN MÄÄRÄAIKAINEN SÄHKÖSOPIMUS KULUTUSVAIKUTUKSELLA

Määräaikainen Voima Joustava 24 kk -sähkösopimuksella saat pörssisähkön jouston ja määräaikaisen sähkösopimuksen turvan.

Määräaikaisen Voima Joustava  -sähkösopimuksen energian hinta muodostuu kiinteän hinnan osasta ja oman sähkönkäytön perusteella muodostuvasta kulutusvaikutuksesta.

Voima Joustava -sopimuksella varmistat kiinteän hinnan osan kahden vuoden sopimuskaudeksi, jonka lisäksi pystyt vielä omalla sähkönkäytölläsi vaikuttamaan sopimuksesi sähkönhintaan ajoittamalla sähkönkäyttöäsi vuorokauden halvimmille tunneille.

Voima Joustava 24 kk sopii kaikille sähkönsiirtotuotteesta ja lämmitystavasta riippumatta. Sopimuskauden lopulla saat meiltä uuden ajantasaisen sähkötarjouksen ilman erillisiä yhteydenottoja tai ylimääräistä muistettavaa.

VAIHTOTAKUU MAHDOLLISTAA SOPIMUKSEN MUUTTAMISEN KESKEN SOPIMUSKAUDEN

Sopimukseen voit ottaa myös Vaihtotakuun, jolla voit vaihtaa sopimuksen kerran sopimuskauden aikana hintojen muuttuessa. Vaihtotakuun hinta riippuu käyttöpaikan vuosikulutuksesta. Vaihtotakuun voit valita max. 30000 kWh vuosikulutuskohteelle. Vaihtotakuu veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.

Asiakas voi omalla sähkönkäytöllä vaikuttaa sähkösopimuksen hintaan kohdistamalla kulutusta vuorokauden halvimmille tunneille. Kulutusvaikutus laskee hintaa, jos sähkönkäyttö ajoittuu tunneille, jolloin pörssisähkön hinta on matalampi kuin pörssisähkön laskutuskuukauden keskihinta. Vastaavasti kulutusvaikutus nostaa hintaa, jos sähkönkäyttö ajoittuu tunneille, jolloin pörssisähkön hinta on korkeampi kuin pörssisähkön laskutuskuukauden keskihinta. Kulutusvaikutus tarkoittaa sitä, että sähkölaskusi loppusummaan tulee joko vähennystä tai lisämaksua sähkönkäyttösi ajoituksen perusteella. Kulutusvaikutus vaihtelee kuukausittain, asiakaskohtaisesti.

Voit ottaa määräaikaiseen sähkösopimukseen lisäpalveluna Vaihtotakuun, jolla voit vaihtaa sähkösopimuksesi yhden kerran sopimuskaudessa toiseen, uuteen vähintään samanpituiseen määräaikaiseen Imatran Seudun Sähkön hinnaston mukaiseen sopimukseen. Samalla sopimuksen päättymispäivä muuttuu aiemmasta. Lisätietoa Vaihtotakuusta ja hinnoista voit lukea tästä.

  • Kuluttaja-asiakkaiden Vaihtotakuu
    • alle 5 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat,  49 €/sopimus
    • alle 15 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat, 139 €/sopimus
    • alle 30 000 kWh vuodessa kuluttavat asiakkaat, 269 €/sopimus

Liittämällä sähkösopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankosken ja Tainionkosken vesivoimalaitokset. Vuoksi-takuu sopii kuluttajille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Hinta on 3,40 e/kk, josta 10 senttiä lahjoitetaan Vuoksen vesistön vesialueen ja ympäristön hyväksi.

Tee ympäristöteko ja vaihda paperilaskusi luontoa säästävään e-laskuun! E-laskun käyttö on helppoa ja nopeaa, kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.

Vertaile sähkösopimuksia ja löydä sopivin sähkösopimus hintalaskurin avulla. Tee sähkösopimus helposti verkkokaupassa.

Lue uusin Sähkösanomat ja pysyt aina ajan tasalla. Digitaalisesta asiakaslehdestämme löydät uusimmat tiedot ja paljon hyödyllisiä vinkkejä.

Katso kaikki voimassa olevat asiakasedut ja hyödynnä tarjoukset! Imatran Seudun Sähkön myyntiasiakkaana voit tilata haluamasi etukoodit helposti.