Pientuotannon ostosopimus

Pientuotannon ostosopimus

0,20 snt/kWh

Sähkön hinta (marginaali)

4,85 snt/kWh

Arvioitu pörssihinta

Tilanne 27.3.2024. Arviohinta sähkön pörssihinnoista seuraavalle 12 kuukaudelle on 6,24 snt/kWh (sis. marginaalin). Edellisen 12 kuukauden toteuma oli 7,31 snt/kWh (sis. marginaalin). (laskennallinen kulutus 10 000 kWh/a)
Tilaa

Ehkä sinulla on aurinkopaneelit kesämökkisi/asuntosi katolla tai pieni tuulivoimala tontillasi? Ehkä et tarvitse aina kaikkea tuottamaasi sähköä itse? Me olemme kiinnostuneita ostamaan ylijäämäsähkösi!

Imatran Seudun Sähkön maksama sähkön hinta asiakkaan pientuotannosta: Suomen hinta-alueen tuntikohtainen arvonlisäveroton spot-hinta (Day-ahead) vähennettynä 0,20 snt/kWh (alv. 0%). Toteutuneita spot-hintoja pääset katsomaan pörssisähkösivumme kautta täältä. Voit myös ladata puhelimeesi Fingridin ylläpitämän tuntihinta sovelluksen Androidille tai iPhonelle.

Sähkön ostamisen edellytyksenä on voimassaoleva sähkömyyntisopimus Imatran Seudun Sähkö Oy:n kanssa. Tuotantolaitoksesi kytkennästä sähköverkkoon sinun tulee sopia paikallisen jakeluverkon haltijan eli sähkönsiirtoa tarjoavan yrityksen kanssa. Jakeluverkon haltijalta saat tarkemmat ohjeet tarvittavista teknisistä ratkaisuista.

Toimitamme myös aurinkovoimaloita avaimet käteen -palveluna! Lue lisää täältä.

Tee ympäristöteko ja vaihda paperilaskusi luontoa säästävään e-laskuun! E-laskun käyttö on helppoa ja nopeaa, kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.

Vertaile sähkösopimuksia ja löydä sopivin sähkösopimus hintalaskurin avulla. Tee sähkösopimus helposti verkkokaupassa.

Lue uusin Sähkösanomat ja pysyt aina ajan tasalla. Digitaalisesta asiakaslehdestämme löydät uusimmat tiedot ja paljon hyödyllisiä vinkkejä.

Katso kaikki voimassa olevat asiakasedut ja hyödynnä tarjoukset! Imatran Seudun Sähkön myyntiasiakkaana voit tilata haluamasi etukoodit helposti.