Ajantasa

Ajantasa

0,49 snt/kWh

Sähkön hinta (marginaali)

7,32 snt/kWh

Arvioitu pörssihinta

Ylläoleva hinta on toteutunut keskihinta 30 vrk. Arviohinta 27.3.2024 pörssihinnoista seuraavalle 12 kuukaudelle on n. 6,30 snt/kWh (sis. marginaalin). Edellisen 12 kuukauden toteuma oli n. 7,30 snt/kWh (sis. marginaalin).

3,90 €/kk

Perusmaksu

Hinnat sis. ALV 24 %.

Tilaa

Toistaiseksi voimassaoleva Ajantasa on sähkösopimus hintatietoisille reaaliaikaisen sähkönkulutuksen seuraajille. Valitsemalla Ajantasa-sähkösopimuksen hyödyt sähkön edullisista tuntihinnoista. Keskittämällä sähkönkulutustasi niille tunneille, jolloin sähkön hinta on halvinta, säästät selvää rahaa.

Ajantasa-sopimuksen tuntihinta riippuu pohjoismaisista Nord Pool Spot -pörssihinnoista, jotka määritellään päivittäin. Voit seurata tuntihintoja verkkosivujemme kautta pörssisähkö -sivulta tai  voit ladata puhelimeesi Fingridin Tuntihinta-mobiilisovellus ja pysyt tietoisena sähkön hinnan muutoksista. Se auttaa sinua pienentämään sähkölaskuasi ja säästämään ympäristöä.
Sovelluksen saa asennettua Android-puhelimiin Google Play -sovelluskaupasta ja Applen iPhone-puhelimiin App Storesta.

Ajantasa-pörssisähkösopimus sopii erinomaisesti aurinkopaneelien omistajille. Hyödynnä paneeleilla tuottamasi sähkö päivällä, jolloin sähkön pörssihinnat ovat korkeimmillaan ja osta sähköä iltaisin ja öisin verkosta halvimmilla tuntihinnoilla!

Pörssihintasähkö-sopimuksen hinnat reagoivat aina markkinamuutoksiin ensimmäisinä, niin ylös kuin alas. Tämä riski on hyvä tiedostaa.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.

Liittämällä sähkösopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankosken ja Tainionkosken vesivoimalaitokset. Vuoksi-takuu sopii kuluttajille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Hinta on 3,40 e/kk, josta 10 senttiä lahjoitetaan Vuoksen vesistön vesialueen ja ympäristön hyväksi.

Tee ympäristöteko ja vaihda paperilaskusi luontoa säästävään e-laskuun! E-laskun käyttö on helppoa ja nopeaa, kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.

Vertaile sähkösopimuksia ja löydä sopivin sähkösopimus hintalaskurin avulla. Tee sähkösopimus helposti verkkokaupassa.

Lue uusin Sähkösanomat ja pysyt aina ajan tasalla. Digitaalisesta asiakaslehdestämme löydät uusimmat tiedot ja paljon hyödyllisiä vinkkejä.

Katso kaikki voimassa olevat asiakasedut ja hyödynnä tarjoukset! Imatran Seudun Sähkön myyntiasiakkaana voit tilata haluamasi etukoodit helposti.