Search
Close this search box.

Toistaiseksi voimassaoleva Ajantasa on sähkösopimus hintatietoisille reaaliaikaisen sähkönkulutuksen seuraajille. Valitsemalla Ajantasa-sähkösopimuksen hyödyt sähkön edullisista tuntihinnoista. Keskittämällä sähkönkulutustasi niille tunneille, jolloin sähkön hinta on halvinta, säästät selvää rahaa.

Ajantasa-sopimuksen tuntihinta riippuu pohjoismaisista Nord Pool Spot -pörssihinnoista, jotka määritellään päivittäin. Voit seurata tuntihintoja verkkosivujemme kautta pörssisähkö -sivulta tai  voit ladata puhelimeesi Fingridin Tuntihinta-mobiilisovellus ja pysyt tietoisena sähkön hinnan muutoksista. Se auttaa sinua pienentämään sähkölaskuasi ja säästämään ympäristöä.
Sovelluksen saa asennettua Android-puhelimiin Google Play -sovelluskaupasta ja Applen iPhone-puhelimiin App Storesta.

Ajantasa-pörssisähkösopimus sopii erinomaisesti aurinkopaneelien omistajille. Hyödynnä paneeleilla tuottamasi sähkö päivällä, jolloin sähkön pörssihinnat ovat korkeimmillaan ja osta sähköä iltaisin ja öisin verkosta halvimmilla tuntihinnoilla!

Pörssihintasähkö-sopimuksen hinnat reagoivat aina markkinamuutoksiin ensimmäisinä, niin ylös kuin alas. Tämä riski on hyvä tiedostaa.

Sopimusta laskutetaan kuukausittain.

Myyjällä on oikeus tarkastaa asiakkaan asiakas- ja luottotiedot ennen sopimuksen solmimista tai onlinepalvelun kautta tehdyissä sopimuksissa sopimuksen teon jälkeen. Myyjällä on oikeus pyytää tarvittaessa sopimusehtojen mukainen vakuus kahden viikon kuluessa sopimusvahvistuksen lähettämisestä, mikäli asiakkaan luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita ja voidaan olettaa, että asiakas on ilmeisesti kyvytön suoriutumaan myyntisopimukseen perustuvista maksuista. Muilta osin vakuuden osalta sovelletaan kulloinkin voimassaolevia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.