Tuotteet ja ehdot

Siirtotuotteet ja niiden mittaus

Siirtopalvelulle on olemassa yleis-, aika-, kausi- ja tehotuotteita. Siirtotuotteet ovat vapaavalintaisia, eli asiakas voi valita tuotteista haluamansa käyttökohteen energiantarpeen mukaisesti. Lisäksi tuotteen ja sitä vastaavan mittaustavan valintaan vaikuttaa energian kulutusprofiili, johon vaikuttaa esimerkiksi käytettävä lämmitysmuoto tai toiminnan kausiluonteisuus.

 • Yleissiirto

  Yleissiirto eli yleissähkö on 1-aikamittausta käyttävä siirtotuote, joka soveltuu kerros- rivi ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10.000 kWh).

  Yleissähkön maksut muodostuvat kiinteästä perusmaksusta (euroa kuukaudessa) ja energiamaksusta (senttiä kilowattitunnilta). Energiamaksu on sama kellon ympäri ja kaikkina vuodenaikoina. Yleissähkön siirron perusmaksu on edullisempi kuin aika- ja kausisähkötuotteissa.

 • Aikasiirto

  Aikasiirto eli aikasähkö on 2-aikamittausta käyttävä siirtotuote. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

  Aikasähkön siirtomaksut muodostuvat kiinteästä perusmaksusta (euro/kk) ja kahdesta päivä/yö –jaottelua käyttävästä energiamaksusta (sentti/kWh).

 • Kausisiirto

  Kausisiirto eli kausisähkö on myös 2-aikamittausta käyttävä siirtotuote. Se sopii puolestaan asiakkaille, joiden energiantarve painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

  Kausisähkön hinnoittelu muodostuu kiinteästä perusmaksusta (euroa/kk) sekä kahdesta energiamaksusta, jotka on jaoteltu talvipäivä/muu aika –mukaisesti.

 • Tehosiirto

  Pienjännitetehosiirtotuote on tarkoitettu yrityksille, joissa pääsulake on yli 100 A (0,4 kV:n liittymä).

  Keskijännitetehosiirtotuotteet on tarkoitettu yrityksille, jotka omistavat kuluttajamuuntamon (20 kV:n liittymä).

Wattis online-palvelu 2 (siirto)

Hoida energia-asiasi kuntoon vaivattomasti verkossa. Tee muuttoilmoitus, sähkösopimus tai vertaile tuotteita.

https://wattis.issoy.fi

Ilmoita puusta sähkölinjalla

Vikapäivystykseen voit ilmoittaa linjalle kaatuneista puista.

/sahkonsiirto/palvelut/vikapaivystys-24h

Suunnitellut sähkökatkot

/sahkonsiirto/suunnitellut-sahkokatkot

Tilaa sähköliittymä

Suunnitteletko sähköliittymän hankintaa? Katso miten toimia!

/sahkonsiirto/sahkoliittymat/sahkoliittyman-hankinta