Uudeksi asiakastietojärjestelmäksi valittiin Net Group Nordic Oy:n toimittama Synerall

16.11.2017

Imatran Seudun Sähkö Oy ja Net Group Nordic Oy ovat sopineet Synerall-asiakastietojärjestelmän toimittamisesta Imatran Seudun Sähkölle. Synerall on nykyaikainen ja joustava energiayhtiöiden tarpeisiin kehitetty asiakastietojärjestelmä, joka on syntynyt Net Group Oü:n ja Imatra Elekterin yhteistyön tuloksena. Microsoftin teknologiaan pohjautuva Synerall on käytössä muun muassa Virossa, Iso-Britanniassa ja Suomessa. Imatra Elekter on virolainen Imatran Seudun Sähkön Oy:n omistama tytäryhtiö.

"Entinen asiakastietojärjestelmämme alkoi tulla tiensä päähän, eikä se palvellut meitä jatkuvasti kehittyvillä sähkömarkkinoilla. Nykyinen markkinatilanne on haastava, joten nopeus ja ketteryys ovat kilpailussa pysymisen kannalta avainasemassa. Synerall tarjoaa tähän ratkaisun; se on nopea, joustava, käyttäjäystävällinen ja tarjoaa tarvittavat palvelurajapinnat asiakkaidemme ja sidosryhmiemme tarpeisiin”, kertoo Imatran Seudun Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Ari Saukkonen.

Valintakriteereihin vaikuttivat Synerallin kustannustehokkuus, sen nopea käyttöönotto sekä tavoite yhtenäistää konsernin asiakastietojärjestelmät. ”Asiakaskokemuksen parantaminen sekä uusien palveluiden kehittäminen on meille tärkeää. Synerall yhdistää saumattomasti digitaalisen tarjoamisen asiakkaille sekä yhtiön sisäisten asiakaspalveluprosessien hallinnan. Tämän vuoksi valinta Synerallin eduksi oli helppo tehdä”, jatkaa Saukkonen.

”Olemme innoissamme siitä, että Imatran Seudun Sähkö Oy on valinnut Synerallin tulevaisuuden asiakashallinta- ja laskutusratkaisukseen. Uskomme, että ISS pystyy ratkaisun avulla parantamaan liiketoimintansa joustavuutta ja muutosnopeutta, tuomaan asiakkailleen uusia palveluita ja huippuluokan digitaalisen asiakaskokemuksen”, toteaa Net Group Nordic Oy:n toimitusjohtaja Priit Kongo.

Lisätietoja:

Imatran Seudun Sähkö Oy, toimitusjohtaja Ari Saukkonen, puh. 050 598 8217

Net Group Nordic Oy, myyntijohtaja Heli Siponen, puh. 040 536 9800

Häiriökartta

Täältä näet sähkönjakelun häiriöt alueesi sähköverkossa. Kartassa eivät näy asiakkaan omassa verkossa olevat viat.

http://hairiotilanne.voimatieto.fi/iss/frontpage.htm

Wattis online-palvelu

Hoida energia-asiasi kuntoon vaivattomasti verkossa. Tee muuttoilmoitus, sähkösopimus tai vertaile sähkösopimuksia.

https://wattis.issoy.fi

Vikapäivystys 24h

Palvelemme ympäri vuorokauden sähkövikoihin ja sähkönjakelun häiriöihin liittyvissä tapauksissa.

/sahkonsiirto/palvelut/vikapaivystys-24h

Lue SähköSanomat!

Käy lukemassa kuulumisiamme uudistuneesta asiakaslehdestämme!

http://www.sahkosanomat.fi/

Usein kysytyt kysymykset

Osaatko lukea sähkölaskuasi? Tutustu myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin!

/ohjeet-ja-vinkit/usein-kysytyt-kysymykset