Muista nämä asiat muuttaessasi

19.02.2016

Muuttaessasi uuteen asuntoon, sinun täytyy aina tehdä muuttoilmoitus valitsemallesi sähkön myyjälle. Tee sähkösopimus hyvissä ajoissa etukäteen, kaksi viikkoa ennen sopimuksen alkamista, jolloin sähköt ovat varmasti kytkettynä muuttohetkellä. Varmista, ettei uudessa asunnossasi ole kytkentähetkellä päällä tulipalon vaaraa aiheuttavia sähkölaitteita kuten liesi tai sähkökiuas.

Muista myös päättää vanhan asunnon sähkösopimus, sillä sopimus ei pääty automaattisesti muuttaessasi pois asunnosta. Pahimmassa tapauksessa voit joutua maksamaan uuden asukkaan sähkönkäytössä. Sähkösopimus tulee irtisanoa kaksi viikkoa ennen asunnon hallintaoikeuden päättymispäivää tai, jos kyseessä on vuokra-asunto, ennen vuokrasopimuksen päättymispäivää.

Ellei kohteeseen ole tehty uutta sähkösopimusta, sähköt katkaistaan asunnosta aikaisintaan seuraavana työpäivänä sopimuksen päättymisen jälkeen. Muistathan ilmoittaa muutosta vähintään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää myös asuntosi omistajalle tai taloyhtiön isännöitsijälle.

Sähkösopimusta ei voi solmia eikä päättää takautuvasti

Jos olet unohtanut tehdä sähkösopimuksen eikä asunnossa ole sähköä muuttohetkellä, peritään sähköjen kytkennästä nopeutetussa aikataulussa palveluhinnaston mukainen maksu. Kytkennät suoritetaan vain arkisin työaikana.

Imatran Seudun Sähkö Oy:n asiakkaat voivat tehdä muuttoilmoituksen online-palvelussa, internet-sivuilla: www.issoy.fi käyttämälla Muuttoilmoitus-sivulta löytyvää sähköistä lomaketta, soittamalla asiakaspalveluun tai käymällä toimistossamme. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme puhelin (05) 683 5209 tai asiakaspalvelu@issoy.fi

Häiriökartta

Täältä näet sähkönjakelun häiriöt alueesi sähköverkossa. Kartassa eivät näy asiakkaan omassa verkossa olevat viat.

http://hairiotilanne.voimatieto.fi/iss/frontpage.htm

Wattis online-palvelu

Hoida energia-asiasi kuntoon vaivattomasti verkossa. Tee muuttoilmoitus, sähkösopimus tai vertaile sähkösopimuksia.

https://wattis.issoy.fi

Vikapäivystys 24h

Palvelemme ympäri vuorokauden sähkövikoihin ja sähkönjakelun häiriöihin liittyvissä tapauksissa.

/sahkonsiirto/palvelut/vikapaivystys-24h

Lue SähköSanomat!

Käy lukemassa kuulumisiamme uudistuneesta asiakaslehdestämme!

http://www.sahkosanomat.fi/

Usein kysytyt kysymykset

Osaatko lukea sähkölaskuasi? Tutustu myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin!

/ohjeet-ja-vinkit/usein-kysytyt-kysymykset