ISSS varautuu sähkökatkoksiin 29.6.-1.7.

29.06.2018

Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan pohjoistuuli on Etelä-Karjalan alueella vaarallisen voimakasta tänään perjantaina 29.6. iltapäivästä alkaen lauantai-iltaan kello 18:aan saakka. Tuulen ennustetaan olevan puuskissa yli 15 m/s ja jatkuvan vielä sunnuntaina puuskaisena koillistuulena. 

Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy on varautunut mahdollisiin sään aiheuttamiin jakeluverkon vikoihin resursseja nostamalla.

Vikapäivystysnumeroon 05 6835490 kannattaa soittaa, mikäli tietää vian aiheuttajan tai vikapaikan. Tällöin vian paikantaminen nopeutuu, korjaustyö saadaan alkamaan mahdollisimman nopeasti ja vältytään vikapäivystysnumeron ruuhkautumiselta.

Häiriötilannetta voi seurata netistä

Sähkönjakelutilannetta voi halutessaan seurata häiriökartalta.

Mikäli haluat sähkönkäyttöpaikkasi häiriötilanteen tekstiviestillä kännykkääsi lähetä seuraavan sisältöinen viesti numeroon 18200.

ISSOY AVAA [toimituskohdenumero] [asiakasnumero]

Toimituskohdenumeron ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Voit tilata häiriötiedotteen myös Wattis online-palvelusta. Tällöin voit valita haluatko häiriötiedotteen myös sähköpostiisi tekstiviestin lisäksi ja haluatko viestit myös yöaikaan. Tekstiviestillä rekisteröityneille häiriöviestejä toimitetaan päivisin kello 6-23 välillä

Pienjänniteviasta tai puusta sähkölinjalla pyydetään soittamaan vikailmoitusnumeroon

Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että pienjänniteviat eivät näy sähkön häiriökartallamme eikä kaikista yksittäisistä vioista saada tietoa automaattisesti käyttökeskukseen. Mikäli asiakkaamme on ilman sähköä eikä katkoa näy häiriökartallamme, on asiakkaan hyvä ilmoittaa sähköttömyydestä vikailmoitusnumeroomme 05 683 5490.

VIkailmoitusnumeroon pyydetään myös ilmoittamaan, mikäli asiakas havaitsee puun taivuttaman oksan sähkölinjalla tai sähkölinjojen olevan poikki tai maassa.  Sähköjohtoja ei saa itse raivata vaan kaikista tiedoista tulee ilmoittaa vikailmoitusnumeroomme. Vikaantuneet sähkölinjat voivat olla vaarallisia ja ne kannattaa kiertää vähintään 20 metrin etäisyydeltä.

Häiriökartta

Täältä näet sähkönjakelun häiriöt alueesi sähköverkossa. Kartassa eivät näy asiakkaan omassa verkossa olevat viat.

http://hairiotilanne.voimatieto.fi/iss/frontpage.htm

Wattis online-palvelu

Hoida energia-asiasi kuntoon vaivattomasti verkossa. Tee muuttoilmoitus, sähkösopimus tai vertaile sähkösopimuksia.

https://wattis.issoy.fi

Vikapäivystys 24h

Palvelemme ympäri vuorokauden sähkövikoihin ja sähkönjakelun häiriöihin liittyvissä tapauksissa.

/sahkonsiirto/palvelut/vikapaivystys-24h

Lue SähköSanomat!

Käy lukemassa kuulumisiamme uudistuneesta asiakaslehdestämme!

http://www.sahkosanomat.fi/

Usein kysytyt kysymykset

Osaatko lukea sähkölaskuasi? Tutustu myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin!

/ohjeet-ja-vinkit/usein-kysytyt-kysymykset